T A O Z S E N
Feng-Shui 64 Baguás Iránytű Iskola
Feng-Shui Lakberendezés , Asztrológia, Sorselemzés, Radiesztézia

 
   

Sándor László
Asztrológus, Feng-Shui mester weboldala
06-70-630-8880
Minden jog fenntartva!

L é l e k m e l e n g e t ő

 

 Radiesztézia védelem 28

"Nem lehet olyan álom, amelynek az eléréséhez ne lenne elegendő erőd."
Richard Bach

 

 Földsugárzás tanácsadás 56

Ha valakit sehogy sem tudsz kiverni a fejedből. Akkor talán ott kell lennie.

 

 Földsugárzás felmérés 2

Ha meglátnánk a teljes igazságot, nem bírnánk elviselni. A szép és a szörnyűséges részletek tesznek minket emberivé, az amikor a tudás azzal fenyeget, hogy rávilágít dőreségeinkre, rájövünk, hogy még nem készültünk fel arra, hogy hátrahagyjuk őket. Ekkor a függöny újra lehull, és mi tovább meditálunk előtte, próbálván felkészíteni magunkat a pillanatra, amikor teljesen szét merjük húzni.

 

 Földsugárzás tanácsadás 60

"Két nagyon különböző ember is megtanulhat harmóniában élni egymással, ha felismerik, hogyan hozzák ki a legjobbat a másikból. Ez a szeretet jutalma."
Gary Chapman

 

 Feng-Shui tanfolyam 24

Ismerd fel, hogy bárminek az elkezdésében a legnehezebb lépést a valódi elkötelezettség kialakítása jelenti.

 

 Földsugárzás felmérés 14
"

Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban... ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban."
Teréz Anya

 

 Földsugárzás védelem 27

"Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg, és érezd a virágok illatát."
Walter Hagen

 

 

 Feng Shui tanfolyam 57

"A földnek itt varázsereje van."
Herczeg Ferenc

 

 Feng Shui oktatás 69

"Valamikor szép tüzes napok voltak,
n Most enyhe és derűs fénnyel ragyognak.
Ilyen nap volt az, melynek fordulója
Ibolyáit ma a szívünkbe szórja. "
Juhász Gyula

 

 Radiesztézia védelem 84

Az iszapos víz kitisztul, ha háborítatlanul áll, ugyanígy tisztul ki az elme is, ha hagyják lecsendesedni.

 

 Feng Shui oktatás 68

Az igazi spiritualitás, szabadulás, nem csak a valóság, hanem a vallás káprázatából is.

 

 Radiesztézia tanácsadás 35

Ha irányítani akarjuk az életünket, akkor tudatos kontroll alatt kell tartanunk a hiedelmeinket.

 

 Feng-Shui oktatás 72

"Nem tudom, hogy egyszer az emberiség tudatosan követni fogja-e a szeretet törvényét. De ez nem kell, hogy zavarjon. A törvény működni fog, ahogy a gravitáció is működik, akár elfogadjuk, akár nem. Az, aki felfedezte a szeretet törvényét sokkalta nagyobb tudós volt, mint korunk tudósai. Egyelőre a kutatásaink nem olyan fejlettek, ezért nem lehetséges mindenki számára ennek a megértése."
Mahatma Gandhi

 

 Radiesztézia felmérés 86

Szépség:
Levendulaszín rózsák
Megtestesült illat,
A hajnal püspöki színe,
Feltáruló szellem.

 

 Földsugárzás felmérés 29

"Két nagyon különböző ember is megtanulhat harmóniában élni egymással, ha felismerik, hogyan hozzák ki a legjobbat a másikból. Ez a szeretet jutalma."
Gary Chapman

 

 Földsugárzás felmérés 30
"

A természet folyvást gondoskodik az emberi boldogság legfőbb eszközeiről. Figyeld meg, mint nő a gabona, mint fakad a bimbó; haladj ziháló tüdővel az eke mögött; olvass, gondolkodj, szeress, mert ezek a dolgok, amik az embert boldoggá teszik."
Puskin

 

 Radiesztézia tanácsadás 5
"

Az őszinteség lényege az, hogy felismerjük, elfogadjuk és kifejezzük hiteles belső valóságunkat; csak akkor beszélhetünk és viselkedhetünk őszintén embertársainkkal, ha őszinték vagyunk önmagunkhoz. A teljesség tekintetében az őszinteség azt jelenti, hogy az ellenkező irányba ható negatív impulzusok dacára is a magasabb rendű törvények szerint cselekszünk."
Dan Millman

 

 Radiesztézia felmérés 57

Valódi döntéshozatal esetén elkötelezzük magunkat egy bizonyos eredmény elérése mellett, és elvágjuk, elhatároljuk magunkat minden más lehetőségtől.

 

 

 Feng Shui tanfolyam 38

"Ébreszd fel magadban az elhatározás óriási erejét, követeld meg magadtól, a határtalan lehetőségek, a sugárzó vitalitás és az örömteli szenvedély veled született jogát!"
Anthony Robbins

 

 Feng Shui oktatás 14

"Ó, boldog a kis lusta tó,
Szelíd képeket ringató,
Partja virágtól roskadó."
Tóth Árpád

 

 Radiesztézia felmérés 60

Tanulj a döntéseidből. Bármit is teszel, időnként el fogod rontani a dolgokat. Gyakorlat teszi a mestert. A hibáiból tanuló, egyre többször fog szembesülni azzal a ténnyel, hogy képes jól dönteni.

 

 Feng-Shui tanácsadás 48

Hasznos elméleti módszer a múlt, jelen és jövő tanulmányozása, de ügyeljünk a megfelelő egyensúlyukra.

 

 Feng Shui tanfolyam 44

Meg kell őriznünk a vadont, éppen a saját túlélésünk érdekében.

 

 Feng Shui tanácsadás 78

Bizonyosan hibázunk mi is, de saját ítéletünk alapján értékeljük, és fordítsuk ezeket a hibákat is fejlődésünk mérésére.

 

 Földsugárzás felmérés 73

A világ miriád valóság orkánja, ám nem hagyhatjuk, hogy elsodorjanak az örvények. Azzal elveszítjük magunkat és valódi központunkat, ahonnan minden megértés ered.

 

 Földsugárzás felmérés 89

Az egyik legnagyobb kihívás bárkinek az életében, hogy megtanulja, hogyan értelmezze a" kudarcot." Hogyan foglalkozzon az élt " vereségeivel", és mit tartson olyan oknak vagy viselkedésnek, amely sorsát alakítja.

 

***** Feng-Shui felmérés & tanácsadás : 2000 Ft/szoba + kiszállás + áfa ***** Radiesztézia/Elektroszmog felmérés & tanácsadás 1000 Ft/ szoba + kiszállás + áfa *****

 
Feng Shui Radiesztézia Asztrológia
 

Virágok, Növények, Kertészet, Növény dekoráció

 
 


A növények régen és manapság is mindig körülvették az embert. A növények sokkal régebb óta lakják a Földet, mint mi. A növények otthonunk igazi díszei, és általuk hangulatosabbá továbbá életteltelivé tudjuk tenni a környezetünket. A növények által CSI-ben gazdagabbá tudjuk tenni a környezetünket. A növények által tudjuk telkünket, kertté változtatni. Ismerkedjen meg a növényekkel és gondozásukkal, hogy szebbé, látványosabbá és CSI-ben gazdagabbá tudja tenni a lakó vagy munka környezetét, kertjét.Virág-dísznövény

Sárgapikkelyű Hébe

Hebe Ochracea


A Veronikacserje sokféle változatban kapható, de a legtöbbjük kifejlett állapotban túl nagy ahhoz, hogy dézsában nevelje. Gondos válogatással azonban rátalálhat kisebb és tömöttebb fajtákra, amelyek változatos formáikkal díszíthetik kertéj. A legtöbb faj a tőből hajt ki. A szokatlan formájú és egyáltalán nem jellegzetes Hebe Achraceá-t gyakran aranysárga tűlevelű cserjének nézik. Hasznos és tetszetős háttérnövény, amely sokkal jobban tűri a szennyezett városi levegőt, mint a hasonló megjelenésű és méretű tűlevelű növények. A Hebe Achracea alacsony termetű cserje felfelé növő, fényes, óarany színű szárakkal, amelyek majdnem olyanok, mint egy-egy vastag cipőfűző. Fehér virágai nyár végén jelennek meg. A növény felül szinte teljesen vízszintes. A mérséklet éghajlatú Új-Zélandról származó Veronikacserjék különböző mértékben bírják a fagyot. A mérsékeltebb fagyot általában ugyan elviselik, de a hosszabb hideg időszakokat nem élik túl. Egyes esetekben átvészelnek egy látszólag kemény telet, de a rákövetkező enyhébb télen elfagynak. A Veronikacserjéket ugyanakkor könnyű dugványról szaporítani, és viszonylag gyorsan cseperednek nagyméretű növénnyé.

Hőmérséklet:
Olyan helyen nevelje ezeket, a növényeket, ahol a hőmérsékletingadozás nem túl nagy. A növény elviseli a magasabb hőmérsékletet is, ha nem éri közvetlen napfény és elegendő vizet kap.

Napfény:
Kánikulában a Veronikacserjét tegye olyan helyre, ahol nem éri közvetlen napfény. Ősszel, télen és tavasszal jobban kedveli a teljes napfényt.

Öntözés:
Öntözze a növényt mészmentes vízzel, és a gyökérlabdát tartsa nyirkosan.

Páratartalom:
Mivel mérsékelt, hűvös éghajlatról származik, párásítást nem igényel.

Tápoldat:
A nyári időszakban kéthetente tápoldatozza készen kapható növénytáppal.

Ültetés:
Minden tavasszal ültesse át a Veronikacserjét virágföldbe. A nagyobb példányok stabilabban állnak, ha durva szemcséjű homokot kever a talajba, amivel a súlyát is növeli.

Levél-dísznövények

Nagylevelű Törpebors

Peperomia Magnoliifolia Variegata

A Peperomia Magnoliifolia Variegata külseje eltér a többi törpeborsétól. Inkább hasonlít egyes pozsgásokhoz, de a pozsgásokétól igen eltérő körülményeket igényel. Szép, tarka, fiatal levelei az idő múlásával halvány sárgáról halvány zöldre változnak. A levélnyelek színe szintén megváltozik. A növény fejlődése során színük tiszta vörösről vörös erezetű zöldre változik. A Nagylevelű Törpebors nyáron hozza apró virágait. A Nagylevelű Törpebors a nyugat-indiai szigetvilágból származó, nagyon lassan fejlődő, egyenes növésű bokros évelő. A többi Peperomia fajhoz hasonlóan magas páratartalmat igényel, ezért ideális floráriumi dísznövény.

Hőmérséklet:
A Nagylevelű Törpebors környezetében a hőmérséklet télen se süllyedjen 10°C alá. Nyáron tartsuk a növényt a 20-24°C közötti hőmérsékleti tartományban.

Napfény:
A Peperomia a bőséges szórt fényt kedveli. Nyáron óvja a közvetlen napfénytől. A túl erős fény hatására megperzselődhetnek a leveli. Erre azért is ügyeljen, mert a levelek kevésbé ellenállóak, mint amilyennek látszanak.

Öntözés:
A nyári időszakban alaposan öntözze a növényt, de hagyja, hogy a földje két öntözés között teljesen kiszáradjon. Télen igyekezzen szinte teljesen szárazon tartani a talaját, éppen csak annyi vizet adva a növénynek, hogy a levelei meg ne fonnyadjanak.

Páratartalom: A Nagylevelű Törpebors számára lényeges a páradús környezet. A növekedési időszakban rendszeresen permetezzen. Télen helyezze a cserepet nedvszívó agyaggolyókra, ügyelve rá, hogy a cserép alja ne érjen bele a vízbe.

Tápoldat:
A beállt növényeknek a növekedési periódusban háromhavonta adjon fele erősségűre hígított növénytápot.

Ültetés:
A cserepüket kinőtt egyedeket tavasszal ültesse át, mielőtt a növekedés megkezdődne. Használjon tőzegalapú, jó vízelvezető ültető közeget. A Nagylevelű Törpebors igen lassan növekszik, a gyökérrendszere nem kiterjedt, ezért átültetéskor mindig az előzőnél eggyel nagyobb méretű cserépbe ültesse. A növekedő hajtáscsúcsokat rendszeresen csípje le, ezzel serkentve a bokros növekedést.

Kertészeti ötletek

A puszta varázsa


Az Erika igénytelen de pompás buja virágzatú növény, jól illik hozzá az egyszerű agyagcserép. A tágas puszták lélegzetelállító szépségét idéző Erika még az erős napfényt és az időjárás viszontagságait is jól tűri. Ideális kert cserepes növény. A vékony Erika (Erica Gracilis) tüskés szárait, harang alakú élénk rózsaszín és fehér virágok borítják. Ragyogó színei még jobban érvényesülnek, ha több növényt ültet egymás mellé. Az Erika, akár egész éven át díszíti a lakást vagy a kertet: egyes fajták leveleinek színskálája a pirostól a sárgán, narancssárgán és vörösön át a zöldek, ezüstszürkék és rózsaszínek különböző árnyalatáig terjednek. Az ősszel és télen virágzó Erikák akkor pompáznak a legszebben, amikor a többi növény már visszahúzódott, míg a nyári fajták színe a virágok hervadását követően megfakul.
Hozzávalók:
 • mély kerek mázatlan agyagtál
 • Erkia-félékhez alkalmas ültetőközeg
 • vízelvezetést segítő faszén
 • agyaggolyók
 • néhány Erika-tő

 • Előkészítés, ültetés:
  1./ lépés:
  A tál alján legyen nyílás, hogy a felesleges víz kifolyhasson. A lyukat fedje be egy törött cserépdarabbal, majd - a nedvesség visszatartása céljából - rétegezzen rá 5 cm vastagságban nedvszívó agyaggolyókat.
  2./ lépés:
  Töltse fel az edényt kétharmadáig hangafélékhez alkalmas virágfölddel. Az Erika-félék savanyú, tőzeges talajban érzik jól magukat. Az Erika nem bírja a meszes talajt. Többségüknek, a télen virágzó fajtákat kivéve, mészben szegény talajra van szükségük. Egy-egy növénycsoport kialakításához, használjon a család meszet nem tűrő tagjai számára kifejlesztett, készen kapható virágföldet. Ujjal finoman nyomkodja le a földet.
  3./ lépés:
  Ásson kis mélyedést az edény közepén, és ültessen bele egy fehér vagy halvány rózsaszín virágzatú növényt. Nyomkodja le a talajt a földlabda körül, hogy a növény szilárdan álljon a helyén.
  4./ lépés:
  Csigavonalban kifelé haladva ültesse el a többi Erikát. A növények közt hagyjon nagyjából 12 cm távolságot, hogy végül egyetlen színpompás tömör együttest alkossanak.

  Növény dekorációs ötletek

  Növénydekorációs ötlet

  Hálószoba:
  A hálószobában az ágy fejrészénél lévő fal díszítése mindig komoly feladat. A Feng-Shui szereti az élő növényeket, ugyanakkor azt sem feledhetjük el, hogy az élő növények éjszaka elvonják a levegőt. A Feng-Shui nem kedveli a száraz növényeket, mert a haldoklásuk Sa-Csit termel. Ugyanakkor a kis mennyiségben alkalmazott száraz növények díszítő élménye viszont fokozhatja a jó kedvünket. A fákról és bokrokról vágott gallyak és ágak durva anyaga és lendületes formái hatásosan díszítenek egy hálószobát. Az ágak vágásával kapcsolatos néhány jó tanács:
 • tavasszal vágja le a gallyakat
 • közvetlenül a rügy felett vágja el a gallyat
 • metszőollót használjon
 • a vágás legyen határozott
 • a vágás szöge lefelé, a rüggyel ellentétes irányba mutasson
 • Az ágak előkészítése:
 • a szárak végét hegyesszögben vágja el (nagyobb felületen érintkezik a vízzel)
 • ütögesse meg kalapáccsal a szár végét, hogy a rostok szétváljanak
 • állítsa a levágott ágakat bő vízbe néhány órára


 • M.I.K.M.P.

  Támogatók

  FACEBOOK
  Műkedvelő Hedonista


  BLOG
  Lang Viktória
  Enterior


  Gestalt Asztrológia

  BLOG
  Műkedvelő Hedonista


  FACEBOOK
  Davidato Asia


  FACEBOOK
  Amaryllis Decor


  Lang Viktória
  Enterior


  Vanilla Day Spa

  Sárik Péter
  Jazz Zenész


  Medical Taping
  Izület és Izom
  Ragasztás


  Feller Adrien
  PanArom
  Natúrkozmetika


  Barkó Judit
  Kommunikációs
  Tréning


  Egyiptomi Főpapok
  Jóstemploma


  FACEBOOK
  Gestalt Asztrológia


  FACEBOOK
  LUCAVIZIO
  Vizuális Műhely


  FACEBOOK
  PanArom
  Natúrkozmetika


  FACEBOOK
  Vanilla Day Spa


  Amaryllis Decor