T A O Z S E N
Feng-Shui 64 Baguás Iránytű Iskola
Feng-Shui Lakberendezés , Asztrológia, Sorselemzés, Radiesztézia

 
   

Sándor László
Asztrológus, Feng-Shui mester weboldala
06-70-630-8880
Minden jog fenntartva!

L é l e k m e l e n g e t ő

 

 Feng Shui tanácsadás 54

Fiatalon a test lágy,
Megöregedvén már törékeny.

 

 Feng-Shui tanfolyam 34

"Ha szépséget öntesz az életbe, akkor csodálatos lesz. Ha csak ülsz egy helyben, és azt akarod, hogy csodálatos legyen, akkor nem lesz az – neked kell létrehoznod a szépséget. A szépség nincsen csak úgy ott, mint valami tárgy, mint egy szikla. A szépséget meg kell teremteni. Neked kell víziót adnod a valóságnak, neked kell színeket adnod a valóságnak, neked kell dalt adnod a valóságnak – akkor lesz csodálatos."
Osho

 

 Földsugárzás tanácsadás 84
"

Nem az a babonás, aki hisz a manókban, hanem az, aki azt képzeli, hogy szabad szemmel láthatók."
Popper Péter

 

 Feng Shui tanácsadás 9
"

Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban... ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban."
Teréz Anya

 

 Földsugárzás védelem 83

Ha igazán elszánod magad, csaknem mindent megtehetsz.

 

 

 Feng-Shui oktatás 64

Derűlátás:
Tiszta kék ég kandikál át,
Ígéretesen a csupasz ágak között.
A nap néha télen is kisüt.
Felnőttkorban is lehetünk gyermekek.

 

 Földsugárzás felmérés 29

Az egyik legfontosabb döntés, amit hosszú távú boldogságod biztosítása érdekében hozhatsz, az, ha elhatározod, hogy mindent kihasználsz, amit az élet az adott pillanatban kínál a számodra.

 

 Földsugárzás felmérés 69

"Jókedv van, hát gördül a folyam:
Ó, Istenem! A házak alszanak:
Nagy szív a város. Nyugszik boldogan!"
William Wordsworth

 

 Radiesztézia védelem 91

A hiedelmeknek van teremtő és pusztító erejük. Az embereknek megvan az a félelmetes képességük, hogy életük bármely tapasztalatának olyan jelentést kölcsönözzenek, ami ellehetetleníti őket, vagy olyat, ami szó szerint megmentheti az életüket.

 

 Radiesztézia védelem 20

Sokszor legyőzzük önmagunkat rosszul időzített kételyeinkkel és követelőzéseinkkel, vagy pedig hagyjuk, hogy a gyűlölet és a gőg elhomályosítsa az érzékelésünket. Elidegenedésünk önmagát gerjeszti.

 

 Földsugárzás védelem 5

Különlegessé tesz bennünket, az a csodálatos képességünk, hogy adaptálni, vagyis átalakítani, formálni és irányítani tudjuk a tárgyakat vagy a gondolatokat, hogy valami olyat hozzunk létre, ami kielégítőbb vagy hasznosabb számunkra.

 

 Feng Shui tanfolyam 39

Tudod olyan ritkán jön össze, hogy két ember igazán szeresse egymást. Vagy az egyik szerelmes és a másik elfogadja, vagy csak valami összetartja őket. Fogadj meg tőlem egy tanácsot: ne okozz másoknak bánatot, meg szenvedést. Ha szereted őt, úgy tedd, hogy ő is boldog legyen. Hisz olyan rövid ez az élet és annyira kevés jó dolog jut belőle, hogy azt a pici kis örömet el kell fogadnunk, ami néha jut.

 

 Feng-Shui tanácsadás 6

" Sem én, sem más nem járhat helyetted ezen az úton, Neked magadnak kell rajta járni."
Walt Whitman (1819-1892) amerikai költő

 

 Feng Shui tanácsadás 94

Csak kölcsönvesszük a Föld energiáit!

 

 Földsugárzás felmérés 43

" Kizárólag az emberek képzeletében talál minden igazság hatékony és tagadhatatlan létezésre. A művészet, valamint az élet legfőbb irányítója a képzelet, és nem a kigondolás. "
Joseph Conrad

 

 Feng Shui oktatás 97

Az önfejlesztés egyik legfontosabb célja a spirituális impulzusok megkülönböztetése a puszta ösztöneinktől.

 

 Feng Shui tanfolyam 89

"Hamarabb elfelejtesz egy asszonyt, akit szerettél, mint azt, aki nem szeretett téged."
Tudor Musatescu

 

 Feng-Shui tanfolyam 22
"

Barátom csak az lehet, aki a legmélyebb szinten együtt rezeg velem. Mert ez több mint a vérségi vagy bármiféle érzelmi kapcsolat. Ez valami olyan sejtelem, mintha egy helyről jöttünk volna, s ezért a barátom számomra világon a legismerősebb ember."
Müller Péter

 

 Radiesztézia tanácsadás 47
"

Hűségesnek lenni annyi, hogy akkor is gondolok rád, mikor távol vagy, ha megjössz, örülök neked, és nem kérdem, merre jártál. Ha elmész, szomorú vagyok, szomorú, mintha örökre mennél el. Bánatos vagyok, mikor te bánatos vagy, örülök, mikor örülsz, és megpróbállak mindig jókedvre deríteni. És soha, soha nem hagylak el. "
Louis de Saint-Marché

 

 Földsugárzás védelem 33

"Ó kedves, ránk tekint, zeng az ősz megint"
József Attila

 

 

 Feng-Shui tanácsadás 33

Az egész élet álom!? Nem azért, mert nem létezik, hanem mert különböző jelentéseket vetítünk belé.

 

 Radiesztézia tanácsadás 5

Ahogyan a víz is nyugalmi szintjére törekszik, az elme is szent állapotok felé vonzódik.

 

 Feng-Shui tanácsadás 32

Az iszapos víz kitisztul, ha háborítatlanul áll, ugyanígy tisztul ki az elme is, ha hagyják lecsendesedni.

 

 Radiesztézia tanácsadás 32

"Az, aki a szükségesnél előbb szenved, többet szenved a szükségesnél." Seneca

 

 Radiesztézia védelem 13

A szavak tökéletlenek, ezért a bölcs, csak korlátozottan hagyatkozik rájuk. A jelkép nem azonos a valósággal.

 

 Radiesztézia felmérés 14

A tapasztalat a legjobb tanító.

 

***** Feng-Shui felmérés & tanácsadás : 2000 Ft/szoba + kiszállás + áfa ***** Radiesztézia/Elektroszmog felmérés & tanácsadás 1000 Ft/ szoba + kiszállás + áfa *****

 
Feng Shui Radiesztézia Asztrológia
 

Virágok, Növények, Kertészet, Növény dekoráció

 
 


A növények lakásunk díszei, és a Feng-Shui egyik legfontosabb lakberendezési eszközei is. A környezetünkben élő növények rengeteg örömöt és CSI-t jelentenek a számunkra. A növények tisztítják a lakásunk, és munkahelyünk levegőjét. A növények ünnepélyessé teszik otthonunkat. A növények élettel telibbé varázsolják környezetünket. Ismerkedjen meg a növényekkel és gondozásukkal, hogy szebbé, látványosabbá és CSI-ben gazdagabbá tudja tenni a lakó vagy munka környezetét kertjét.Kertészeti ötletek

Téli varázs


A téli udvar szürkeségébe a kínai Csodamogyoró elágazó szárai és bojtos virágai vidámságot varázsolnak. A Hamamelis Mollis Pallida egyike a legközkedveltebb csodamogyoróknak. Ez a finom, fa alakú lombhullató cserje számtalan illatos, citromsárga virágot hajt, életet és vidám színeket csempészve a fagyos télbe. A virágok december és március között nyalnak a levéltelen ágakon, és még a legmostohább időjárást is elviselik. A virágzó ágakat akár le is vághatja, ha beltéri kompozíciót szeretne készíteni. A Csodamogyoró teljesen fagytűrő, és lombja ősszel, mielőtt lehull, gyönyörű sárgás-pirosra változik. Ritkás, elágazó hajtásai jól illenek a keleties stílusú, fényes kerámia urnához, és megkapó,
Hozzávalók:
 • Nagy méretű keleti stílusú kerámia urna.
 • Mészmentes virágföld
 • Ültetőkanál
 • Cserépdarabok
 • Növény:
 • Kínai csodamogyoró

 • Előkészítés, ültetés:
  1./ lépés:
  Állítsa az urnát végső helyére, mivel üresen könnyebb mozgatni. Terítsen az aljára egy réteg cserépdarabot, majd lapátoljon bele mészmentes, semleges kémhatású virágföldet.
  2./ lépés:
  A Csodamogyoró hosszú gyökereket ereszt, amelyek kibújnak a cserép alján lévő vízelvezető lyukakon. Éles ollóval vágja le ezeket, így könnyebben kiemelheti a növényt eredeti cserepéből.
  3./ lépés:
  Óvatosan fordítsa oldalára a cserepet, és az ültetőkanállal gyengéden ütögetve vegye ki belőle a növényt. Így meglazíthatja a talajt, és könnyebb a cserépből kihúzni az egész gyökérlabdát.
  4./ lépés:
  Mélyítsen lyukat a talajba, és helyezze bele a növényeket - valószínűleg kettő is elfér egy edényben - majd töltse fel az urnát virágfölddel púpozottan, hogy a föld ülepedhessen.

  Növény dekorációs ötletek

  Növénydekorációs ötlet

  Nyaralás közben a tengerparton sétálva, vagy élelmes kereskedőktől vásárolt kagylókat is felhasználhatja. Különleges kompozíciót alakíthat ki Korallvirágok (Kalanchoe Blossfeldiana) segítségével. A Korallvirágok kevés talajban is nagyszerűen megélnek.

  Virág-dísznövény

  Tűzföldi Mirtuszhanga

  Gaultheria Mucronata Signal

  Ez a törpecserje a hangafélék rokona, s ezek többségéhez hasonlóan nem szereti a lúgos talajt. Az udvaron dézsába nevelje, hogy fényes, örökzöld levelei, májusban és júniusban nyíló fehér virágai, valamint az ősszel megjelenő kerekded bogyói jobban érvényesüljenek. A Gaultheria-nak külön növényen találhatók a hím és nőnemű virágai. A fajtát a termés színe és a neme szerint válassza ki. A bogyók színe sokféle lehet a fehértől a rózsaszín különböző árnyalatain keresztül egészen a pirosig. A nőnemű növény csak akkor terem, ha hímnemű növény mellé helyezi. A hímnemű növény csak virágot hoz, termést nem. A hím és nő ivarú növényeket általában világosan jelölik - három nő ivarú növény mellett neveljen egy hímet.

  Hőmérséklet:
  A teljes mértékben fagytűrő Gaultheria jól viseli a nagy hideget is, és a fagy a mutatós bogyókat sem károsítja. Ha kis cserépben tartja, nyáron ügyeljen, nehogy túlmelegedjen. Ilyenkor jó, ha hűvösebb helyet keres neki.

  Napfény:
  Ez a növény a kifejezetten napos helyeket kedveli, de elviseli az enyhe árnyékot is.

  Öntözés:
  Öntözze bőven a növekedési időszakban, télen a talajt, tartsa nyirkosan, de nem nedvesen. Ha hosszabb fagyra számíthat, csökkentse a talaj nedvességtartalmát. Használjon mészmentes öntözővizet.

  Páratartalom:
  Ez a szabadban nevelendő növény nem igényli, hogy növelje a páratartalmat.

  Tápoldat:
  Ha nem ülteti át rendszerese, a növésben levő növénynek körülbelül háromszor adjon káliumot is tartalmazó növénytápot.

  Ültetés:
  Ültesse tőzeges, vagy mészmentes virágföldbe, amelyhez a savasság növelésére némi tőzeget, a vízelvezetés javítására pedig folyami homokot adjon. Kétévenként ültesse át vagy végezzen felszíni talajcserét. Ha a gyökérlabda kezdi kitölteni a cserepet, mindenképpen ültesse át. A felnyurgult vagy túl nagyra nőtt növényt tavasszal alaposan nyesse vissza. A tőről újra kihajt.

  Levél-dísznövények

  Változó Rákvirág

  Aglaonema Commutatum Treubii

  A szobanövényként termesztett Aglaonema változatok közül talán ez az Indonéziából származó fajta a legtömörebb. Keskeny kékes-zöld leveleit ezüstös mintázat díszíti. Nyár végén hozza virágait, amelyeket 4 cm hosszú fehér burkolólevelek (a virágot körbeölelő sziromszerű fellevelek) burkolnak körül. A növény ősszel néha piros bogyókat is hoz. A Rákvirág rossz fényviszonyok között is jól érzi magát, de jobban nő, ha megfelelő mesterséges megvilágítást biztosít a számára. Mivel az Aglaonemák különböző fajtái változatos levélformájúak és színűek, a különböző fajtákból összeállított növénykompozíciók is tetszetősek.

  Hőmérséklet:
  A Rákvirág folyamatosan növekszik, ha egész évben megfelelő hőmérsékletet biztosít a számára. Télen a 16°C alatti hőmérsékletet kedveli, a megfelelő növekedéshez pedig 24-27°C közötti hőmérsékletre van szüksége a növénynek.

  Napfény:
  A növényt árnyékban tartsa. Északra néző szobában érzi magát a legjobban. Ha kevés a természetes fény, mesterséges megvilágítással pótolja.

  Öntözés:
  Rendszeresen, de mértékkel öntözze a Rákvirágot. Tartsa a földjét folyamatosan éppen csak nyirkosan. Télen csökkentse az öntözővíz mennyiségét.

  Páratartalom: A Rákvirág szép növekedésének titka a páradús környezet. Meleg időben gyakran permetezze a leveleit vízzel. Központi vagy távfűtéses helyiségben helyezzen melléje egy vízzel telt edényt. Kockázatos a cserepet nedvességtartó kavicságyra állítani, mivel a növény kényes öntözési igényei pontos betartására.

  Tápoldat:
  Évente háromszor öntözze készen kapható szobanövény tápoldattal.

  Ültetés:
  Ha a növény kinőtte a cserepét, ültesse át jó vízelvezető virágföldbe.

  M.I.K.M.P.

  Támogatók

  Vanilla Day Spa

  Sárik Péter
  Jazz Zenész


  Medical Taping
  Izület és Izom
  Ragasztás


  Feller Adrien
  PanArom
  Natúrkozmetika


  Barkó Judit
  Kommunikációs
  Tréning


  Egyiptomi Főpapok
  Jóstemploma


  FACEBOOK
  Gestalt Asztrológia


  FACEBOOK
  LUCAVIZIO
  Vizuális Műhely


  FACEBOOK
  PanArom
  Natúrkozmetika


  FACEBOOK
  Vanilla Day Spa


  Amaryllis Decor

  FACEBOOK
  Műkedvelő Hedonista


  BLOG
  Lang Viktória
  Enterior


  Gestalt Asztrológia

  BLOG
  Műkedvelő Hedonista


  FACEBOOK
  Davidato Asia


  FACEBOOK
  Amaryllis Decor


  Lang Viktória
  Enterior